Welkom bij SSDextreme.nl

Informatietechnologie, cloud infrastructuur, webhosting, webdevelopment en mobiele applicaties.
Wij zijn een creatief team en bedenken, creëren en ontwikkelen unieke en originele mediaconcepten. Een partner met know-how, die flexibel is en durft te innoveren.

Wij staan 24/7u open voor partners die een stap extra willen zetten voor in de toekomst.

Een VPS is een Virtual Private Server (ook wel VDS genoemd: Virtual Dedicated Server): een compleet eigen server, die u naar eigen wensen mag inrichten en gebruiken. Het verschil met een gewone server is dat de VPS server zijn hardware deelt met andere VPS servers.

Door gebruikmaking van zeer krachtige hardware (QuadCore Xeon processoren) en virtualisatie software, delen de VPS-en de hardware resources. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van de hardware en dat scheelt natuurlijk enorm in kosten en het is nog zeer milieubewust ook!

Zoals de naam Virtual Private Server al doet vermoeden betreft het hier geen fysieke server, maar een gevirtualiseerde server die draait op een fysieke server. Omdat er vaak meerdere virtuele servers op één fysieke server draaien zijn de kosten een stuk lager en betaalt u aanzienlijk minder. Qua werking is de virtuele server niet te onderscheiden van een fysieke server: u heeft bijvoorbeeld vrijheid in de keuze van Linux-distributie en in de software die u draait.

  • Krachtig: Het geheugen en de harde schijfruimte die u inkoopt worden alleen door u gebruikt.
  • Veilig: Uw data wordt standaard op meerdere harde schijven (redundant) opgeslagen; als er een uitvalt verliest u geen data.
  • Kwaliteit: Uitstekende virtualisatie op het XenServer-platform.
  • Keuze: U kunt kiezen uit veel verschillende Windows/Linux-distributies. o.a Fedora, CentOS, Debian, Ubuntu, Gentoo en Windows Server 2012 R2
  • Uitbreidbaar: Meer IP-adressen kosteloos mogelijk onder RIPE-voorwaarden.

24/7 Support

Heeft u geen kennis van Linux of Windows servers? Geen zorgen! Laat uw VPS inrichten door onze experts!
Het maken van backups, het up to date houden van alle software of het monitoren.
Zaken die u mogelijk liever niet zelf doet, wegens gebrek aan tijd of kennis.
Kies in dat geval voor een managed oplossing. Onze professionals nemen deze taken dan van u over.

Service overeenkomst op maat nodig? - Neem contact met ons op!